Webdesigner regio Oostkamp

Als bedrijf is een goede online zichtbaarheid essentieel om de juiste klanten aan te trekken. Laat je website of webshop op maat bouwen door Omega Websolutions, een team van online marketing experts met meer dan 10 jaar ervaring. Doordat we weten wat online werkt en wat niet, zorgen we ervoor dat u online beter scoort door het correct inzetten van search engine optimisation, online advertenties, sociale media of content marketing.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruik van een toegankelijk CMS als WordPress of Drupal zijn onze websites aanpasbaar zonder technische voorkennis.  Een logische informatiestructuur en duidelijke navigatie dragen bij aan een gebruiksvriendelijke website die de aandacht vasthoudt van de bezoekers.

Goed vindbaar

Een goede vindbaarheid van uw website in Google is voor ons een prioriteit. Onze SEO-technieken zorgen ervoor dat uw website of webshop goed gevonden in de gangbare zoekmachines en extra leads oplevert voor uw bedrijf.

Responsive design

We optimaliseren al onze websites voor desktop, tablet én smartphone. Een responsive website wordt altijd leesbaar weergegeven, ongeacht het scherm van de bezoeker.

Sterk beveiligd

We voorzien al onze websites van een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat, wat bovendien ook een betere score in Google oplevert. Daarnaast worden verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website ontwikkeld voor optimale prestaties zoals bijvoorbeeld een snelle laadtijd. 

Budgetvriendelijk

Heeft u een beperkt budget en wil u toch een website laten bouwen of uw huidige website vernieuwen? Dat kan! Als professionele webdesigners werken we snel en efficiënt, waardoor projecten op maat bij ons toch een betaalbaar prijskaartje hebben. 

Technische ondersteuning

Omega Websolutions zorgt ook voor uw domeinnaam, hosting en e-mailconfiguratie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over technische details. Wil u uw website of webshop koppelen aan een facturatie- of CRM-tool? Ook dat brengen we graag voor u in orde!

Nood aan een betaalbare en gebruiksvriendelijke website voor uw bedrijf in Oostkamp? Vrijblijvend van gedachten wisselen over uw project? Contacteer ons voor een afspraak. We maken graag tijd voor u.

    Contacteer ons

    Beernemsteenweg 116
    8750 Wingene

    - Kris 0479 39 80 08

    - Jenny 0486 27 43 03