Twee gedreven ondernemers met een passie voor de digitale wereld die hun werk met enthousiasme uitvoeren! Dat merk je aan onze projecten, maar ook in de communicatie met onze klanten.

Onze grootste troef is dat we mekaar perfect aanvullen op het vlak van creativiteit en technische kennis en na 15 jaar volledig op elkaar zijn ingespeeld. We investeren dan ook met plezier tijd om continu bij te leren over nieuwe ontwikkelingen in de snel veranderende digitale wereld.

Dat maakt van ons een sterk veelzijdig team waarbij we ons elk kunnen focussen op ons favoriete deel van het project, of het nu over planning, informatiestructuur, marketing, design of development gaat.

Ons team

Klaar om jouw project een online boost te geven?

Nood aan een nieuwe website of restyling?
Wil je meer halen uit je social media kanalen?
Zin om je online marketing strategisch aan te pakken?

We denken graag mee over de meest efficiënte aanpak binnen jouw budget.

Kris Benoot

Development & strategy

Jenny Janssens

Design & marketing

ONZE AANPAK

NAUWE SAMENWERKING

We hechten veel belang aan persoonlijk contact en open communicatie, waardoor veel klanten al jaren  een beroep doen op ons voor nieuwe projecten.

TECHNISCHE KENNIS

Dankzij onze jarenlange ervaring en continue bijscholing kunnen we de meest complexe projecten volledig op maat bouwen.

CREATIVITEIT

We luisteren, denken mee, voelen aan, en leven ons in in jouw behoeften en wensen én die van je klant. Geen stap is ons te ver om jouw project uit te werken tot het plaatje volledig klopt.

OPVOLGING

We respecteren deadlines en budgetten, en ook na oplevering van je project kan je steeds op onze begeleiding  en advies rekenen.