WEBDESIGN KOEKELARE

Op zoek naar een professionele webdesigner in de regio Koekelare?

vraag uw offerte aan

Website laten maken in Koekelare

Als full-service webbureau is Omega Websolutions gespecialiseerd in websites, webapplicaties en webshops op maat. Wij gebruiken onze ervaring en digitale skills om voor u een mobielvriendelijke website te maken met de juiste uitstraling die u bovendien makkelijk en snel zelf kan aanpassen.

Gebruiksvriendelijk

We zorgen standaard voor een aangename gebruikservaring voor je bezoekers door een logische indeling en duidelijke navigatie. Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat potentiële klanten langer op je website blijven én sneller contact opnemen. Bovendien kan u met een CMS als WordPress of Drupal snel en makkelijk zelf de content op de pagina’s aanpassen.

Goed vindbaar

SEO-optimalisatie is onze specialiteit. We zorgen voor betere zoekresultaten in Google die zich vertalen in meer leads en een hogere omzet.

Responsive design

Responsive webdesign zorgt voor goede weergave website op mobiele apparaten, een must de dag van vandaag door het steeds groeiende aantal mobiele surfers.  

Sterk beveiligd

Veiligheid heeft onze prioriteit. Wij zorgen dat uw website zo goed mogelijk beveiligd is tegen virussen en hacking. Een SSL-certificaat garandeert bovendien een beveiligde verbinding.

Betaalbaar

U zoekt een betaalbare website met een professionele uitstraling? Dankzij onze verschillende formules kunnen we u gegarandeerd een oplossing bieden binnen uw budget. 

Technische ondersteuning

Graag één aanspreekpunt voor uw domeinnaam, webhosting & website? Geen probleem, we nemen de registratie van uw domeinnaam, opstart van uw hosting en eventuele e-mailconfiguratie met plezier op ons. Ook voor koppelingen van uw website met een facturatiesysteem of CRM kan u bij ons terecht. Geen technische vraag is ons te moeilijk.

U wenst een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke responsive website in de regio Koekelare? Neem contact met ons open we zoeken samen maar de beste oplossing voor uw project.

  Contacteer ons

  Beernemsteenweg 116
  8750 Wingene

  - Kris 0479 39 80 08

  - Jenny 0486 27 43 03

  Kelly Huvaere
  Kelly Huvaere
  1718200254
  Vlotte samenwerking, mooi resultaat! Bedankt!
  Tom Evenepoel
  Tom Evenepoel
  1717777832
  Steeds up to date! Gebruiksvriendelijk!Makkelijk zelf aan te passen!Het belangrijkste : de gebruiker/patiënt vindt het zeer gemakkelijk!
  Nick De Four
  Nick De Four
  1716548242
  Toen De Four Interieur op zoek ging naar een nieuwe website, kwamen we al snel in contact met Omega Websolutions. Vanaf het eerste moment tot aan de lancering van onze website was de ervaring fantastisch. Het team werkte professioneel en efficiënt, luisterde aandachtig naar onze wensen, en bood waardevolle suggesties. Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij onze bedrijfsidentiteit.De Four Interieur beveelt Omega Websolutions van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige weboplossingen. Hun klantgerichte benadering en betrouwbaarheid maken hen de perfecte keuze voor elk webproject.Bedank Kris en Jenny
  Wim Yde
  Wim Yde
  1711865451
  I have been very satisfied working with Omega Websolutions. They have helped in professionalizing our website, in terms of design and seo. This has resulted in a significant increase of traffic to our website and more importantly inbound leads for our sales team.Beyond their skills in webdesign they also bring a real pragmatic and personal touch to the interactions we have had with them.I can highly recommend working with their team.
  Positief gezond
  Positief gezond
  1681485314
  Ik ben heel tevreden van de uitwerking van mijn website. Goeie opvolging en begeleiding. Ben super blij en dankbaar over het resultaat.
  Bert Heymans
  Bert Heymans
  1671659604
  Omega Websolutions is voor mij meer dan een onderneming die web oplossingen brengt. De manier hoe Kris en Jenny zich engageren en meedenken met uw business is gewoonweg subliem . Voor ik hun leerde kennen heb ik veel andere Website’s gehad en had daarbij nooit het juiste gevoel. Sinds zij zich ontfermen over ons webgebeuren zijn we echt gegroeid . En dit is toch wat iedere ondernemer wilt, niet ?
  Super tevreden van Omega Websolutions. Het opstarten van onze website/webshop hebben ze prima voor elkaar gekregen. Kris en Jenny staan altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en/of oplossingen te vinden. Topteam!Neem gerust een kijkje op onze website 'dogodesign' naar het resultaat 😀
  Bart VC
  Bart VC
  1653915768
  Al jarenlang zeer goede ervaringen met Omega Websolutions, zowel op gebied van serverprestaties als wat de kwaliteit en de snelheid van hulp en ondersteuning betreft.
  Onberispelijk: professioneel, zeer flexibel, open communicatie en niet helemaal niet duur! Zal zeker nog mensen doorsturen naar dit bedrijf.
  fijne samenwerking, goede afspraken en een kwalitatief resultaat.
  Niels Ghekiere
  Niels Ghekiere
  1624289619
  Samen met Kris en Jenny onze website ontworpen, zeer tevreden van het resultaat !
  Jonathan Thelen
  Jonathan Thelen
  1615644757
  Daarnaast ook goede tips gekregen om online marketing te activeren, waarvoor ik ook op hen beroep zal doen.
  Ivan Lahousse
  Ivan Lahousse
  1613077593
  Met het VOC Beernem (non-profit organisatie, opvang van vogels en wilde dieren) werken we al een hele tijd samen met Omega Websolutions. Zij bouwden onze nieuwe website op en ondersteunen ons in het goede beheer van de site. Geconfronteerd met de Covid-crisis moesten wij vorig jaar noodgedwongen onze Groene winkel in het opvangcentrum sluiten. Omega Websolutions was direct bereid om voor ons een webshop op te bouwen; gebruiksvriendelijk, veilig en super-professioneel. Omega Websolutions denkt ook mee met ons om onze Groene webwinkel goed te beheren. We krijgen regelmatig tips en tricks doorgestuurd die voor ons belangrijk zijn. Kortom, wij zijn supercontent van onze samenwerking met Omega Websolutions. Een professioneel team dat mee kan denken met hun klanten en correcte professionele oplossingen aanbiedt op maat van de klant.
  Een toffe samenwerking met Omega Websolutions van start tot eind. In het verkennend gesprek bereidwillig luisterend en meedenkend. Vlotte ontwikkeling met aanpassingen waar nodig. Na ontwikkeling een opleiding en bijsturing die de website van Scholengroep Stroom ten goede komt.
  Leveren goede ondersteuning en denken ook mee in functie van uw business.
  Geert Lemarcq
  Geert Lemarcq
  1578071527
  Voor VC Oudegem waren we toe aan een vernieuwde website. Via via kwamen we in contact met Omega Websolutions.Eerst was er een verkennend gesprek om te luisteren naar onze wensen. Nadien werd een draaiboek opgesteld om deze later nog eens door te nemen zodat de wensen konden worden omgezet.Eén duidelijke opgave was dat alle wedstrijden diende te worden gekoppeld aan volleyscores.be . Door deze koppeling te realiseren werden wedstrijden bij wijzigingen automatisch op onze website geactualiseerd . Uitslagen worden automatisch ingevuld en is de rangschikking steeds up-to-date . Als website beheerder was dit een enorme tijdsbesparing . Verder was er ook de vraag om foto's te kunnen uploaden zonder eerst te resizen of aan te passen - . Verder ook links naar Facebook - Instagram - Youtube . Verder kan de website probleemloos worden bekeken op PC , smartphone of tablet . Tijdens de online opleiding werd een naslagwerk/ handleiding opgemaakt zodat de scholing nadien kon worden geraadpleegd . Na de oplevering van de website werden de resterende vragen snel via mail beantwoord .Top resultaat gecombineerd door Top service . Bedankt Geert
  Zeer tevreden ! Zie de website VZW Verkeersslachtoffers, volledig opgefrist door Kris Benoot en diens echtgenote.
  Als floristieke sfeermaker vond ik het van super belang om een website te creëren die heel visueel is en doorspekt van beeldmateriaal en ideeën. Dit snapten de mensen van Omega Websolutions perfect. Ze ontwierpen het ideale instrument om zelf en gemakkelijk aan de slag te gaan om je website up to date te houden met nieuwe foto's, artikels, uitzonderlijke openingsuren, enz... In 1 woord : TOP. Check even op annickvanwesemael.be
  Inge Le Noir
  Inge Le Noir
  1540830880
  Vlotte en zeer snelle service ! Het is zeer aangenaam om met Omega Websolutions samen te werken. Alvern Media
  Christophe
  Christophe
  1540560518
  Zeer goede webdesigner. Heeft ons goed geholpen met het bouwen van een website en vooral de verdere opvolging die daaruit vloeit. Service is steeds belangrijk en hier krijg je zeker en vast de nodige service en uitleg. Een aanrader!! CC-Rails
  js_loader

  Bekijk enkele van onze recente projecten