Webdesigner regio Jabbeke

Omega Websolutions is een online marketing bureau dat professionele websites, webshops en webapplicaties bouwt. Een professionele website nodig die past bij uw huisstijl, technisch goed scoort in Google, aangepast is voor alle mobiele toestellen en aan een betaalbare prijs? Laat uw website maken door Omega Websolutions.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn makkelijk aanpasbaar dankzij een gebruiksvriendelijk CMS als WordPress of Drupal. In enkele muisklikken verandert u de content op uw website, zonder technische kennis. In onze gebruiksvriendelijke webshops voegt u zelf snel nieuwe producten en promoties toe, kunnen uw klanten online betalen en komen de bestellingen terecht in het gekozen CMS en uw mailbox. Eenvoudig en handig!

Goed vindbaar

Onze mobiele websites en webshops scoren goed in Google dankzij zoekmachineoptimalisatie. SEO is een must voor elke bedrijf dat online wil scoren.

Responsive design

Elke website die we maken is 100% mobielvriendelijk. Niet onbelangrijk vermits minstens de helft van uw klanten mobiel surft en Google websites die niet responsive ontwikkeld worden bestraft met een slechtere ranking in de zoekresultaten.

Sterk beveiligd

Door uw website continu te monitoren en de nodige updates uit te voeren zorgen we ervoor dat deze optimaal beveiligd blijft, ook na lancering.

Budgetvriendelijk

U zoekt een betaalbare website met een professionele uitstraling? Dankzij onze verschillende formules kunnen we u gegarandeerd een oplossing bieden binnen uw budget. 

Technische ondersteuning

We kunnen u ook stabiele en performante hosting aanbieden aan scherpe tarieven. Verder helpen we u graag met de registratie van uw domeinnaam en het configureren van uw mailboxen. Zelf een WordPress of Drupal website gemaakt maar u loopt tegen een aantal technische moeilijkheden aan? We helpen u graag verder om uw website te optimaliseren.

Bent u gevestigd in Jabbeke en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

    Contacteer ons

    Beernemsteenweg 116
    8750 Wingene

    - Kris 0479 39 80 08

    - Jenny 0486 27 43 03