Webdesigner regio Beernem

Als bedrijf wil u een goede online zichtbaarheid om de juiste klanten aan te trekken. Omega Websolutions bouwt uw professionele website of webshop volledig op maat van uw bedrijf om online meer leads te genereren.

Na 10 jaar ervaring en continue bijscholing weten we wat online werkt en wat niet. We laten u nog beter online scoren door het inzetten van zoekmachineoptimalisatie (SEO), online advertenties (SEA), social media marketing of content marketing.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn makkelijk aanpasbaar dankzij een gebruiksvriendelijk CMS als WordPress of Drupal. Doordat we de content logisch structureren en duidelijke navigatie inbouwen vinden de bezoekers snel en makkelijk de informatie die ze zoeken.

Goed vindbaar

Je mag nog de mooiste website hebben, wat ben je daarmee als je website niet gevonden wordt? Met doeltreffende SEO-technieken zorgen we ervoor dat uw website of webshop goed vindbaar is in de gangbare zoekmachines en leads genereert voor uw bedrijf.

Responsive design

Bezoekers vinden het niet aangenaam als ze ze op hun scherm moeten inzoomen om de tekst en navigatie te kunnen lezen. Wij bouwen enkel responsive websites die goed weergeven op alle schermen, ook die van tablets en smartphones. .  

Sterk beveiligd

Wij volgen recente ontwikkelingen omtrent beveiliging op de voet en monitoren continu uw website. Zo zorgen we ervoor dat uw website steeds beschermd is tegen hackers en virussen van buitenaf.

Budgetvriendelijk

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing op maat. We stellen geen nodeloze snufjes voor en blijven zo binnen uw budget. Bij ons weet u perfect vooraf wat u krijgt en aan welke vaste prijs.

Technische ondersteuning

We helpen u indien gewenst ook graag bij de registratie van uw domeinnaam, opstart van uw hosting, e-mailconfiguratie, koppeling met facturatie- of boekhoudsystemen, …
Levert uw WordPress website niet de nodige resultaten? Of krijgt u enkele technische problemen niet zelf opgelost op uw Drupal website? Geen enkele technische vraag is ons te moeilijk.

Zoekt u een professionele webdesigner om uw website te laten maken in de regio Beernem? We helpen u graag met kleine en grote projecten: van een eenvoudige website tot een complexe app, een webshop of digitaal platform op maat. Vertel ons over uw project en we bezorgen u vrijblijvend een overzichtelijke offerte.

    Contacteer ons

    Beernemsteenweg 116
    8750 Wingene

    - Kris 0479 39 80 08

    - Jenny 0486 27 43 03