Webdesigner regio Aalter

Laat je website of webshop op maat bouwen door Omega Websolutions, een team van online marketing experts met meer dan 10 jaar ervaring. Al onze websites zijn standaard responsive én SEO-geoptimaliseerd. We nemen graag de tijd om ons te verdiepen in uw diensten en producten, en zo de juiste online strategie te bepalen waarmee u uw doelpubliek bereikt.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn makkelijk aanpasbaar dankzij een gebruiksvriendelijk CMS als WordPress of Drupal. Doordat we de content logisch structureren en duidelijke navigatie inbouwen vinden de bezoekers snel en makkelijk de informatie die ze zoeken.

Goed vindbaar

Een website dient niet alleen visueel en inhoudelijk te overtuigen. De bedoeling is dat ze ook rendeert en nieuwe leads oplevert. Daarom worden onze websites SEO-vriendelijk ontwikkeld voor een goede vindbaarheid in Google.

Responsive design

 Al onze websites en webshops worden standaard responsive ontwikkeld zodat ze goed zichtbaar zijn op alle gangbare schermen. Zo bereikt u ook uw potentiële klanten die surfen via smartphone of tablet.

Sterk beveiligd

Websites beveiligen is altijd al belangrijk geweest, maar hackers worden ook alsmaar beter. Door uw website optimaal te beveiligen tegen hacking, met onder meer een SSL certificaat, maken we het hen alvast zo moeilijk mogelijk.

Budgetvriendelijk

U wil een professionele website zonder daar duizenden euro’s voor neer te tellen? Dat is mogelijk! Bij elk project bekijken we samen met onze klant wat hun bedrijf beter kan laten scoren online, en hoe we dit binnen het voorziene budget kunnen laten passen. 

Technische ondersteuning

Een website is pas geslaagd als ze op een kwalitatieve server wordt gezet. Dankzij onze VPS-servers geniet u van kwalitatieve hosting met degelijke beveiliging en snelle laadtijden aan een scherpe prijs. Ook voor de registratie van uw domeinnaam en andere technische vragen kan u bij ons terecht.

Op zoek naar een webdesigner in de regio Aalter voor het maken van uw website of webshop? Vertel ons over uw project en we bezorgen u vrijblijvend een overzichtelijke offerte.

    Contacteer ons

    Beernemsteenweg 116
    8750 Wingene

    - Kris 0479 39 80 08

    - Jenny 0486 27 43 03