Webdesigner regio Maldegem

Als bedrijf is een goede online zichtbaarheid essentieel om de juiste klanten aan te trekken. Laat je website of webshop op maat bouwen door Omega Websolutions, een team van online marketing experts met meer dan 10 jaar ervaring. Doordat we weten wat online werkt en wat niet, zorgen we ervoor dat u online beter scoort door het correct inzetten van search engine optimisation, online advertenties, sociale media of content marketing.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruik van een toegankelijk CMS als WordPress of Drupal zijn onze websites aanpasbaar zonder technische voorkennis.  Een logische informatiestructuur en duidelijke navigatie dragen bij aan een gebruiksvriendelijke website die de aandacht vasthoudt van de bezoekers.

Goed vindbaar

Een goede vindbaarheid van uw website in Google is voor ons een prioriteit. Onze SEO-technieken zorgen ervoor dat uw website of webshop goed gevonden in de gangbare zoekmachines en extra leads oplevert voor uw bedrijf.

Responsive design

We optimaliseren al onze websites voor desktop, tablet én smartphone. Een responsive website wordt altijd leesbaar weergegeven, ongeacht het scherm van de bezoeker.

Sterk beveiligd

We voorzien al onze websites van een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat, wat bovendien ook een betere score in Google oplevert. Daarnaast worden verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website ontwikkeld voor optimale prestaties zoals bijvoorbeeld een snelle laadtijd. 

Budgetvriendelijk

Heeft u een beperkt budget en wil u toch een website laten bouwen of uw huidige website vernieuwen? Dat kan! Als professionele webdesigners werken we snel en efficiënt, waardoor projecten op maat bij ons toch een betaalbaar prijskaartje hebben. 

Technische ondersteuning

Omega Websolutions zorgt ook voor uw domeinnaam, hosting en e-mailconfiguratie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over technische details. Wil u uw website of webshop koppelen aan een facturatie- of CRM-tool? Ook dat brengen we graag voor u in orde!

Wim Yde
Wim Yde
1711865451
I have been very satisfied working with Omega Websolutions. They have helped in professionalizing our website, in terms of design and seo. This has resulted in a significant increase of traffic to our website and more importantly inbound leads for our sales team.Beyond their skills in webdesign they also bring a real pragmatic and personal touch to the interactions we have had with them.I can highly recommend working with their team.
Positief gezond
Positief gezond
1681485314
Ik ben heel tevreden van de uitwerking van mijn website. Goeie opvolging en begeleiding. Ben super blij en dankbaar over het resultaat.
Bert Heymans
Bert Heymans
1671659604
Omega Websolutions is voor mij meer dan een onderneming die web oplossingen brengt. De manier hoe Kris en Jenny zich engageren en meedenken met uw business is gewoonweg subliem . Voor ik hun leerde kennen heb ik veel andere Website’s gehad en had daarbij nooit het juiste gevoel. Sinds zij zich ontfermen over ons webgebeuren zijn we echt gegroeid . En dit is toch wat iedere ondernemer wilt, niet ?
Super tevreden van Omega Websolutions. Het opstarten van onze website/webshop hebben ze prima voor elkaar gekregen. Kris en Jenny staan altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en/of oplossingen te vinden. Topteam!Neem gerust een kijkje op onze website 'dogodesign' naar het resultaat 😀
Bart VC
Bart VC
1653915768
Al jarenlang zeer goede ervaringen met Omega Websolutions, zowel op gebied van serverprestaties als wat de kwaliteit en de snelheid van hulp en ondersteuning betreft.
Onberispelijk: professioneel, zeer flexibel, open communicatie en niet helemaal niet duur! Zal zeker nog mensen doorsturen naar dit bedrijf.
fijne samenwerking, goede afspraken en een kwalitatief resultaat.
Niels Ghekiere
Niels Ghekiere
1624289619
Samen met Kris en Jenny onze website ontworpen, zeer tevreden van het resultaat !
Jonathan Thelen
Jonathan Thelen
1615644757
Geweldige opvolging van Jenny en Kris bij het maken van mijn website, die er uitziet zoals ik had gehoopt :-)Daarnaast ook goede tips gekregen om online marketing te activeren, waarvoor ik ook op hen beroep zal doen.
Ivan Lahousse
Ivan Lahousse
1613077593
Met het VOC Beernem (non-profit organisatie, opvang van vogels en wilde dieren) werken we al een hele tijd samen met Omega Websolutions. Zij bouwden onze nieuwe website op en ondersteunen ons in het goede beheer van de site. Geconfronteerd met de Covid-crisis moesten wij vorig jaar noodgedwongen onze Groene winkel in het opvangcentrum sluiten. Omega Websolutions was direct bereid om voor ons een webshop op te bouwen; gebruiksvriendelijk, veilig en super-professioneel. Omega Websolutions denkt ook mee met ons om onze Groene webwinkel goed te beheren. We krijgen regelmatig tips en tricks doorgestuurd die voor ons belangrijk zijn. Kortom, wij zijn supercontent van onze samenwerking met Omega Websolutions. Een professioneel team dat mee kan denken met hun klanten en correcte professionele oplossingen aanbiedt op maat van de klant.
Een toffe samenwerking met Omega Websolutions van start tot eind. In het verkennend gesprek bereidwillig luisterend en meedenkend. Vlotte ontwikkeling met aanpassingen waar nodig. Na ontwikkeling een opleiding en bijsturing die de website van Scholengroep Stroom ten goede komt.
Leveren goede ondersteuning en denken ook mee in functie van uw business.
Geert Lemarcq
Geert Lemarcq
1578071527
Voor VC Oudegem waren we toe aan een vernieuwde website. Via via kwamen we in contact met Omega Websolutions.Eerst was er een verkennend gesprek om te luisteren naar onze wensen. Nadien werd een draaiboek opgesteld om deze later nog eens door te nemen zodat de wensen konden worden omgezet.Eén duidelijke opgave was dat alle wedstrijden diende te worden gekoppeld aan volleyscores.be . Door deze koppeling te realiseren werden wedstrijden bij wijzigingen automatisch op onze website geactualiseerd . Uitslagen worden automatisch ingevuld en is de rangschikking steeds up-to-date . Als website beheerder was dit een enorme tijdsbesparing . Verder was er ook de vraag om foto's te kunnen uploaden zonder eerst te resizen of aan te passen - . Verder ook links naar Facebook - Instagram - Youtube . Verder kan de website probleemloos worden bekeken op PC , smartphone of tablet . Tijdens de online opleiding werd een naslagwerk/ handleiding opgemaakt zodat de scholing nadien kon worden geraadpleegd . Na de oplevering van de website werden de resterende vragen snel via mail beantwoord .Top resultaat gecombineerd door Top service . Bedankt Geert
Zeer tevreden ! Zie de website VZW Verkeersslachtoffers, volledig opgefrist door Kris Benoot en diens echtgenote.
Als floristieke sfeermaker vond ik het van super belang om een website te creëren die heel visueel is en doorspekt van beeldmateriaal en ideeën. Dit snapten de mensen van Omega Websolutions perfect. Ze ontwierpen het ideale instrument om zelf en gemakkelijk aan de slag te gaan om je website up to date te houden met nieuwe foto's, artikels, uitzonderlijke openingsuren, enz... In 1 woord : TOP. Check even op annickvanwesemael.be
Inge Le Noir
Inge Le Noir
1540830880
Vlotte en zeer snelle service ! Het is zeer aangenaam om met Omega Websolutions samen te werken. Alvern Media
Christophe
Christophe
1540560518
Zeer goede webdesigner. Heeft ons goed geholpen met het bouwen van een website en vooral de verdere opvolging die daaruit vloeit. Service is steeds belangrijk en hier krijg je zeker en vast de nodige service en uitleg. Een aanrader!! CC-Rails
js_loader

Nood aan een betaalbare en gebruiksvriendelijke website voor uw bedrijf in Maldegem? Vrijblijvend van gedachten wisselen over uw project? Contacteer ons voor een afspraak. We maken graag tijd voor u.

    Contacteer ons

    Beernemsteenweg 116
    8750 Wingene

    - Kris 0479 39 80 08

    - Jenny 0486 27 43 03