Webdesigner regio Brugge

Omega Websolutions is een digitaal bureau dat u graag helpt met het versterken van uw online imago. Ons team van online marketing experten volgt de trends en technische ontwikkelingen op de voet om ervoor te zorgen dat u online de juiste doelgroep bereikt en meer leads genereert. Naast webontwikkeling zetten we search engine optimisation, Google Adwords advertenties, sociale media en content marketing in om u te onderscheiden van uw concurrenten online.
Wij zijn verkozen in de lijst “beste 3 webdesign bureaus uit Brugge”.

stamp stars

Gebruiksvriendelijk

Wij bouwen bijna al onze websites met WordPress of Drupal. Via een gebruiksvriendelijk dashboard kan u na lancering zelf eenvoudig en snel aanpassingen uitvoeren waar en wanneer u maar wil.

Goed vindbaar

Search Engine Optimisation is een intensief technisch proces waarvoor u best een specialist inschakelt. We zetten graag onze technische kennis in zodat Google uw website hoger rankt op bepaalde zoektermen én u dus meer bezoekers aantrekt die geïnteresseerd zijn in uw diensten of producten.

Responsive design

De meerderheid van uw potentiële klanten surft tegenwoordig via smartphone of tablet. Daarom maken wij al onze designs mobielvriendelijk om uw bezoekers de best mogelijke surfervaring te bieden.  

Sterk beveiligd

Een website beveiligen is een must. We voorzien dan ook de beste beveiliging voor uw website: we voeren regelmatig de nodige updates uit en neutraliseren bedreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten. 

Budgetvriendelijk

U wil een professionele nieuwe website zonder uw budget te kelderen? Dat kan! Voor elk project zoeken we samen met onze klant naar de beste oplossing prijs-kwaliteit. 

Technische ondersteuning

Kies je ervoor om je hosting door ons te laten verzorgen dan wordt je website op de beste servers van de Benelux gehost voor een supersnelle laadtijd en veilige werking. Verder helpen we je graag door ook de registratie van domeinnamen op ons te nemen, net als het beheer van e-mail, monitoring en het uitvoeren van technisch complexe aanpassingen aan je website.

Nood aan een mobielvriendelijke website die online werkt voor uw bedrijf in Brugge? Vertel ons over uw project en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  Contacteer ons

  Beernemsteenweg 116
  8750 Wingene

  - Kris 0479 39 80 08

  - Jenny 0486 27 43 03

  I have been very satisfied working with Omega Websolutions. They have helped in professionalizing our website, in terms of design and seo. This has resulted in a significant increase of traffic to our website and more importantly inbound leads for our sales team.Beyond their skills in webdesign they also bring a real pragmatic and personal touch to the interactions we have had with them.I can highly recommend working with their team.
  Positief gezond
  Positief gezond
  1681485314
  Ik ben heel tevreden van de uitwerking van mijn website. Goeie opvolging en begeleiding. Ben super blij en dankbaar over het resultaat.
  Bert Heymans
  Bert Heymans
  1671659604
  Omega Websolutions is voor mij meer dan een onderneming die web oplossingen brengt. De manier hoe Kris en Jenny zich engageren en meedenken met uw business is gewoonweg subliem . Voor ik hun leerde kennen heb ik veel andere Website’s gehad en had daarbij nooit het juiste gevoel. Sinds zij zich ontfermen over ons webgebeuren zijn we echt gegroeid . En dit is toch wat iedere ondernemer wilt, niet ?
  Super tevreden van Omega Websolutions. Het opstarten van onze website/webshop hebben ze prima voor elkaar gekregen. Kris en Jenny staan altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en/of oplossingen te vinden. Topteam!Neem gerust een kijkje op onze website 'dogodesign' naar het resultaat 😀
  Vriendelijk, transparant en steeds begaan, ik raad Omega Websolutions iedereen aan!!!
  Bart VC
  Bart VC
  1653915768
  Al jarenlang zeer goede ervaringen met Omega Websolutions, zowel op gebied van serverprestaties als wat de kwaliteit en de snelheid van hulp en ondersteuning betreft.
  Onberispelijk: professioneel, zeer flexibel, open communicatie en niet helemaal niet duur! Zal zeker nog mensen doorsturen naar dit bedrijf.
  fijne samenwerking, goede afspraken en een kwalitatief resultaat.
  Niels Ghekiere
  Niels Ghekiere
  1624289619
  Samen met Kris en Jenny onze website ontworpen, zeer tevreden van het resultaat !
  Jonathan Thelen
  Jonathan Thelen
  1615644757
  Geweldige opvolging van Jenny en Kris bij het maken van mijn website, die er uitziet zoals ik had gehoopt :-)Daarnaast ook goede tips gekregen om online marketing te activeren, waarvoor ik ook op hen beroep zal doen.
  Ivan Lahousse
  Ivan Lahousse
  1613077593
  Met het VOC Beernem (non-profit organisatie, opvang van vogels en wilde dieren) werken we al een hele tijd samen met Omega Websolutions. Zij bouwden onze nieuwe website op en ondersteunen ons in het goede beheer van de site. Geconfronteerd met de Covid-crisis moesten wij vorig jaar noodgedwongen onze Groene winkel in het opvangcentrum sluiten. Omega Websolutions was direct bereid om voor ons een webshop op te bouwen; gebruiksvriendelijk, veilig en super-professioneel. Omega Websolutions denkt ook mee met ons om onze Groene webwinkel goed te beheren. We krijgen regelmatig tips en tricks doorgestuurd die voor ons belangrijk zijn. Kortom, wij zijn supercontent van onze samenwerking met Omega Websolutions. Een professioneel team dat mee kan denken met hun klanten en correcte professionele oplossingen aanbiedt op maat van de klant.
  Een toffe samenwerking met Omega Websolutions van start tot eind. In het verkennend gesprek bereidwillig luisterend en meedenkend. Vlotte ontwikkeling met aanpassingen waar nodig. Na ontwikkeling een opleiding en bijsturing die de website van Scholengroep Stroom ten goede komt.
  Leveren goede ondersteuning en denken ook mee in functie van uw business.
  Geert Lemarcq
  Geert Lemarcq
  1578071527
  Voor VC Oudegem waren we toe aan een vernieuwde website. Via via kwamen we in contact met Omega Websolutions.Eerst was er een verkennend gesprek om te luisteren naar onze wensen. Nadien werd een draaiboek opgesteld om deze later nog eens door te nemen zodat de wensen konden worden omgezet.Eén duidelijke opgave was dat alle wedstrijden diende te worden gekoppeld aan volleyscores.be . Door deze koppeling te realiseren werden wedstrijden bij wijzigingen automatisch op onze website geactualiseerd . Uitslagen worden automatisch ingevuld en is de rangschikking steeds up-to-date . Als website beheerder was dit een enorme tijdsbesparing . Verder was er ook de vraag om foto's te kunnen uploaden zonder eerst te resizen of aan te passen - . Verder ook links naar Facebook - Instagram - Youtube . Verder kan de website probleemloos worden bekeken op PC , smartphone of tablet . Tijdens de online opleiding werd een naslagwerk/ handleiding opgemaakt zodat de scholing nadien kon worden geraadpleegd . Na de oplevering van de website werden de resterende vragen snel via mail beantwoord .Top resultaat gecombineerd door Top service . Bedankt Geert
  Zeer tevreden ! Zie de website VZW Verkeersslachtoffers, volledig opgefrist door Kris Benoot en diens echtgenote.
  Als floristieke sfeermaker vond ik het van super belang om een website te creëren die heel visueel is en doorspekt van beeldmateriaal en ideeën. Dit snapten de mensen van Omega Websolutions perfect. Ze ontwierpen het ideale instrument om zelf en gemakkelijk aan de slag te gaan om je website up to date te houden met nieuwe foto's, artikels, uitzonderlijke openingsuren, enz... In 1 woord : TOP. Check even op annickvanwesemael.be
  Inge Le Noir
  Inge Le Noir
  1540830880
  Vlotte en zeer snelle service ! Het is zeer aangenaam om met Omega Websolutions samen te werken. Alvern Media
  Christophe
  Christophe
  1540560518
  Zeer goede webdesigner. Heeft ons goed geholpen met het bouwen van een website en vooral de verdere opvolging die daaruit vloeit. Service is steeds belangrijk en hier krijg je zeker en vast de nodige service en uitleg. Een aanrader!! CC-Rails
  js_loader