WEBDESIGN ASSEBROEK

Nood aan een nieuwe betaalbare website voor extra leads in de regio Assebroek?

vertel ons over uw project

Webdesigner regio Assebroek

Omega Websolutions is een online marketing bureau dat professionele websites, webshops en webapplicaties bouwt. U krijgt bij ons een doeltreffende, gebruiksvriendelijke website met een passend uniek design in uw huisstijl.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn makkelijk aanpasbaar dankzij een gebruiksvriendelijk CMS als WordPress of Drupal. In enkele muisklikken verandert u de content op uw website, zonder enige voorkennis. In onze gebruiksvriendelijke webshops voegt u zelf snel nieuwe producten en promoties toe, kunnen uw klanten online betalen en komen de bestellingen terecht in het gekozen CMS of uw mailbox. Eenvoudig en handig!

Goed vindbaar

Dankzij onze extra zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf beter gevonden in de gangbare zoekmachines waaronder Google. SEO is een must voor elke website die online wil scoren.

Responsive design

Elke website die we maken is 100% mobielvriendelijk. Niet onbelangrijk vermits minstens de helft van uw bezoekers mobiel surft en Google websites die niet responsive ontwikkeld worden bestraft met een slechtere ranking in de zoekresultaten.

Sterk beveiligd

We voorzien al onze websites van een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat, wat bovendien ook een betere score in Google oplevert. Daarnaast worden verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website ontwikkeld voor optimale prestaties zoals een snelle laadtijd. 

Budgetvriendelijk

U zoekt een betaalbare website met een professionele uitstraling? Dankzij onze verschillende formules kunnen we u gegarandeerd een oplossing bieden binnen uw budget. 

Technische ondersteuning

We kunnen u ook stabiele en performante hosting aanbieden aan scherpe tarieven. Verder helpen we u graag met de registratie van uw domeinnaam en het configureren van uw mailboxen. Zelf een WordPress of Drupal website gemaakt maar u loopt tegen een aantal technische moeilijkheden aan? We helpen u graag verder om uw website te optimaliseren.

Bent u gevestigd in Assebroek en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

  Contacteer ons

  Beernemsteenweg 116
  8750 Wingene

  - Kris 0479 39 80 08

  - Jenny 0486 27 43 03

  Bekijk enkele van onze recente projecten