Anmapa

Anmapa

Anmapa is al jaren specialist in het plaatsen van chape, vloerisolatie, parket en stabilisatie voor terras en oprit in de regio Aalst. We ontwierpen voor deze klant een website die duidelijk weergeeft wat hun kernwaarden zijn en voor welke diensten je bij hen terecht kan.

Deze nieuwe website kreeg een meer hedendaagse look die toch past binnen hun bestaande huisstijl, en is correct responsive gebouwd voor mobiele apparaten. Dankzij onze doordachte SEO-strategie en opbouw van de website bereikt Anmapa aanzienlijk meer bezoekers, wat in praktijk heeft geleid tot 4 keer meer contactnames en leads via de website.

Onze drukbezette klant gaf aan zelf geen tijd te kunnen maken om aanpassingen uit te voeren. Daarom namen wij de copywriting op ons, en staan wij met plezier in voor het beheer van de website en content. Gewoon een seintje via telefoon of mail en binnen de 48u wordt het gevraagde aangepast online zonder dat onze klant één klik hoeft uit te voeren.

Kerat

Kerat kunstrestauratie

Frederik Cnockaert is een expert in kunstrestauratie uit Wervik met een jarenlange ervaring en referenties in zowel publiek als private collecties. Hij heeft een passie voor kunst en kan talloze anekdotes vertellen over de boeiende wereld waarin hij vertoeft. Dit warm menselijke aspect wilden we absoluut laten beleven door de bezoekers en de nieuwe tweetalige website.

De elegante gedempte kleuren en stijlvolle typografie zorgen voor een look en feel die precies past bij de werkwijze van Kerat: klassevol, professioneel, en zonder overbodige complexiteit.

Dankzij onze SEO strategie scoort Kerat nu bij de top van de zoekresultaten voor relevante zoektermen als “kunstrestauratie” en “kunstrestaurateur”.

Tags: Webdesign Wervik