Kerat

Kerat kunstrestauratie

Frederik Cnockaert is een expert in kunstrestauratie uit Wervik met een jarenlange ervaring en referenties in zowel publiek als private collecties. Hij heeft een passie voor kunst en kan talloze anekdotes vertellen over de boeiende wereld waarin hij vertoeft. Dit warm menselijke aspect wilden we absoluut laten beleven door de bezoekers en de nieuwe tweetalige website.

De elegante gedempte kleuren en stijlvolle typografie zorgen voor een look en feel die precies past bij de werkwijze van Kerat: klassevol, professioneel, en zonder overbodige complexiteit.

Dankzij onze SEO strategie scoort Kerat nu bij de top van de zoekresultaten voor relevante zoektermen als “kunstrestauratie” en “kunstrestaurateur”.

Tags: Webdesign Wervik

Dokter Tom Evenepoel

Huisarts dr. Evenepoel

Dokter Evenepoel is een huisarts die mee is met zijn tijd. Hij vroeg ons om een eenvoudige website te ontwerpen die snel alle relevante informatie geeft aan de bezoekers. Het resultaat is een heldere responsive 1-pagina website waarop patiënten in één oogopslag de spreekuren, contactgegevens en eventuele verlofdagen zien. Door in te loggen in het cms kan Dr. Evenepoel makkelijk deze info zelf beheren wanneer nodig.