Dokter Tom Evenepoel

Huisarts dr. Evenepoel

Dokter Evenepoel is een huisarts die mee is met zijn tijd. Hij vroeg ons om een eenvoudige website te ontwerpen die snel alle relevante informatie geeft aan de bezoekers. Het resultaat is een heldere responsive 1-pagina website waarop patiënten in één oogopslag de spreekuren, contactgegevens en eventuele verlofdagen zien. Door in te loggen in het cms kan Dr. Evenepoel makkelijk deze info zelf beheren wanneer nodig.

Hopmarkt 50

Hopmarkt 50

Hopmarkt 50 is een nieuwe Aalsterse coworkinglocatie die zich vooral richt tot starters en creatieve ondernemers. Een hippe locatie in het hart van de stad om overdag te coworken, of na de kantooruren te boeken als eventlocatie voor een netwerkevent, seminarie, lezing of tentoonstelling.

We ontwikkelden voor hen een website op maat die volledig past bij de uitstraling van de locatie: strak, minimalistisch en met de nadruk op de prachtige moderne architectuur van het pand. De website werd heel mobielvriendelijk gebouwd en wordt optimaal weergegeven op elke schermgrootte en in elke recentere browser. Het eenvoudige CMS zorgt ervoor dat onze klant vlot nieuwe events of andere content kan toevoegen.