Anmapa

Anmapa

Anmapa is al jaren specialist in het plaatsen van chape, vloerisolatie, parket en stabilisatie voor terras en oprit in de regio Aalst. We ontwierpen voor deze klant een website die duidelijk weergeeft wat hun kernwaarden zijn en voor welke diensten je bij hen terecht kan.

Deze nieuwe website kreeg een meer hedendaagse look die toch past binnen hun bestaande huisstijl, en is correct responsive gebouwd voor mobiele apparaten. Dankzij onze doordachte SEO-strategie en opbouw van de website bereikt Anmapa aanzienlijk meer bezoekers, wat in praktijk heeft geleid tot 4 keer meer contactnames en leads via de website.

Onze drukbezette klant gaf aan zelf geen tijd te kunnen maken om aanpassingen uit te voeren. Daarom namen wij de copywriting op ons, en staan wij met plezier in voor het beheer van de website en content. Gewoon een seintje via telefoon of mail en binnen de 48u wordt het gevraagde aangepast online zonder dat onze klant één klik hoeft uit te voeren.

Dokter Tom Evenepoel

Huisarts dr. Evenepoel

Dokter Evenepoel is een huisarts die mee is met zijn tijd. Hij vroeg ons om een eenvoudige website te ontwerpen die snel alle relevante informatie geeft aan de bezoekers. Het resultaat is een heldere responsive 1-pagina website waarop patiënten in één oogopslag de spreekuren, contactgegevens en eventuele verlofdagen zien. Door in te loggen in het cms kan Dr. Evenepoel makkelijk deze info zelf beheren wanneer nodig.

Hopmarkt 50

Hopmarkt 50

Hopmarkt 50 is een nieuwe Aalsterse coworkinglocatie die zich vooral richt tot starters en creatieve ondernemers. Een hippe locatie in het hart van de stad om overdag te coworken, of na de kantooruren te boeken als eventlocatie voor een netwerkevent, seminarie, lezing of tentoonstelling.

We ontwikkelden voor hen een website op maat die volledig past bij de uitstraling van de locatie: strak, minimalistisch en met de nadruk op de prachtige moderne architectuur van het pand. De website werd heel mobielvriendelijk gebouwd en wordt optimaal weergegeven op elke schermgrootte en in elke recentere browser. Het eenvoudige CMS zorgt ervoor dat onze klant vlot nieuwe events of andere content kan toevoegen.