Annick Van Wesemael

Zaakvoerders Annick en Joris van deze prachtige bloemen- en decoratiezaak in Lede hadden van bij de start van dit project een duidelijk beeld voor ogen. Ze staan dan ook aan de top van hun vak , wat zich niet enkel uit in een sfeervolle winkel maar ook in perfect tot in de puntjes uitgewerkte bloemencreaties voor huwelijksfeesten, communies, bedrijfsevenementen enz.

Om exact aan hun wensen te voldoen ontwierpen we een origineel design in verschillende feedbackrondes, waarna we de website volledig op maat bouwden en een gebruiksvriendelijk CMS integreerden waarmee ze zelf snel en makkelijk de content op de website kunnen aanpassen en aanvullen.

Deze meertalige responsive website  reflecteert dan ook de sfeer van hun zaak: modern, klassevol en een warm hart voor hun klanten en projecten.

We koppelden bovendien een eigen ontwikkeld nieuwsbriefsysteem aan de website waarmee de klant snel en makkelijk via mailings klanten op de hoogte kan houden over hun activiteiten en promoties. En uiteraard optimaliseerden we de website op de relevante zoekwoorden voor de zoekmachines.