Anemo Engineering

Anemo Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen en wereldwijd leveren van snelsluitingen. Dankzij hun jarenlange expertise hebben ze klanten in diverse sectoren en mogen ze zelfs NASA tot hun klantenbestand rekenen. We ontwikkelden voor hen een complexe responsive Drupal website die momenteel al meer dan 300.000 pagina’s bevat.

De website wordt wereldwijd op meer dan 115 aparte servers op verschillende continenten gehost om een snelle laadtijd te garanderen aan het grote aantal dagelijkse bezoekers. Dankzij onze doorgedreven SEO strategie (search engine optimization) mede ondersteund door succesvolle Google Adwordscampagnes, heeft de website wereldwijd een hoge score in de zoekmachines, en genereert ze meer dan 2500 aanvragen per jaar.

Dankzij de Drupal backoffice kan de klant zijn website zelf aanvullen en aanpassen. De security van dit project wordt continu door ons opgevolgd en bijgesteld: Secure Socket Layer 256Bits Encrypted verbindingen, corporate Virtual Private Servers met vele beveiligingslagen, en 24 automatische back-ups per dag, automatische virusscans en firewalls zorgen voor een streng beveiligde website en een tevreden klant die op beide oren kan slapen.