Ginspired

Ginspired is een online platform waar iedere gin liefhebber stokerijen, gins, tonics, bitters, botanicals, boeken, hippe adressen en events rond gin terug kan vinden. Het initiatief kwam van Evelyne, een groot ginliefhebber uit de regio Brugge. Tot een tijd terug beheerde zij zelf het Drupal platform. Ondanks haar Drupal kennis liep ze toch tegen enkele technische moeilijkheden aan waarvoor ze een budgetvriendelijke oplossing zocht.

We maakten een grondige technische analyse van het platform en bespraken vervolgens met Evelyne de mogelijkheden. Voor sommige aanpassingen gaven we haar advies en de nodige opleiding zodat ze deze zelf kon uitvoeren. Andere complexe aanpassingen voerden we zelf uit aan uurtarief. De perfecte oplossing voor onze klant om de website naar een hoger niveau te tillen binnen haar budget!

We losten onder meer errors op, zorgden voor een betere werking van de Google Maps integratie, verfijnden de lay-out en voegden een extra blog toe. Bovendien kunnen bedrijven die met gin werken nu via een betalende formule adverteren op de website.

Regio Tags: Webdesign Brugge