Friends, food & drinks

Friends is een hip en lekker eetadresje in de winkelstraten van Aalst. Ja kan er terecht voor de traditionele snacks en lekkere cocktails, alsook voor gezonde salades, acai bowls, verfrissende smoothies en meer. Hun zomerse terras met speelhoek voor de kleinsten maakt het plaatje af.

We ontwikkelden voor hen een professionele WordPress website in een “one-page” concept, zodat alle info overzichtelijk en snel te vinden is. We vertrokken vanuit hun nieuwe huisstijl zodat de website ook weergeeft welke sfeer je kan verwachten als je binnenstapt bij Friends. Via de website kan je uiteraard de algemene informatie vinden zoals de openingsuren en menukaart, maar kan je ook online reserveren dankzij de koppeling met een online reservatiesysteem. Uiteraard optimaliseerden we de website op de relevante zoekwoorden voor de zoekmachines waardoor Friends hun doelpubliek online bereikt.

Alle inhoud is eenvoudig door de klant beheerbaar via het WordPress CMS dat op hun maat werd geconfigureerd. Zo kan zaakvoerder Giannie bestaande en nieuwe klanten constant informeren over de lekkernijen die zij aanbieden. Ook zorgden we voor een integratie van de Instagram feed van Friends, waardoor de nieuwe Instagram posts ook automatisch op de website verschijnen.