Computertrainer

Computertrainer biedt groepslessen en privélessen voor wie beter met een computer, smartphone, tablet of bepaalde software wil leren werken. Voor dit bedrijf in Beernem ontwikkelden we een nieuwe WordPress website die zaakvoerder Carina en haar medewerkers makkelijk zelf kunnen updaten. Uiteraard hielden we hierbij rekening met de reeds bestaande huisstijl en visie, waardoor bezoekers meteen voeling krijgen met de authentieke en toegankelijke werkwijze van onze klant. Elke pagina werd grondig geoptimaliseerd voor responsive weergave op de meest gangbare browsers en mobiele toestellen, en voor een betere score in de zoekmachines.

Bovendien integreerden we op de website een planningsysteem met kalendermodule die we custom ontwikkelden. Dit biedt Computertrainer de mogelijkheid om snel nieuwe opleidingen toe te voegen en een handig overzicht te printen of PDF te genereren voor iedere trainer binnen het team. Bezoekers kunnen nu ook makkelijk voor iedere training rechtstreeks inschrijven via een formulier.

Ook na lancering brachten we op vraag van onze klant nog enkele verfijningen aan in de functionaliteit, zodat de goed werkende WordPress website tot in detail naar wens functioneert en alle mogelijkheden benut om de workflow van Computertrainer te vereenvoudigen. Hierdoor besparen Carina en haar medewerkers nuttige tijd die ze nu gebruiken om extra trainingen uit te werken en geven.

Regio Tags: Webdesign Beernem