Caprice

Caprice organiseert fashion pop-up events met een focus op Italiaanse mode in Roeselare. Naast Facebook wilden ze ook via een website hun events aankondigen en promoten.

We ontwikkelden voor hen een budgetvriendelijke responsive WordPress website waarop ze in enkele muisklikken de gegevens voor het volgende fashion event kunnen toevoegen. We hielden rekening met de sobere eenvoud die de klant als stijl wenste. Een paginawijde banner geeft meteen de juiste sfeer weer. Omdat Caprice al met Mailchimp werkte voor het versturen van uitnodigingen, zorgden we een koppeling met dit nieuwsbriefsysteem waardoor alle inschrijvingen op de website automatisch doorstromen. Bezoekers kunnen zich inschrijven en hun contactgegevens nalaten via een formulier waarna ze voor de volgende events een uitnodiging post ontvangen.

De combinatie van een goed doordracht ontwerp, een snelle ontwikkeling in WordPress en koppeling met de juiste programma’s resulteerde in een mooie en gebruiksvriendelijke WordPress onepager voor onze klant en de bezoeker.

Regio Tags: Webdesign Roeselare