Omega Websolutions: onze diensten

 webdesign servicesWebdesign

U wil een creatieve website die bezoekers informeert en uw marktpositie versterkt?

Daarvoor moet u bij ons zijn! Omega Websolutions ontwerpt websites  die de juiste sfeer weergeven van uw bedrijf of event. Bovendien respecteren we uw budget en uw tijdsplan, ook als die aan de strakke kant zijn. U weet bij elk project op voorhand wat het totaalplaatje u exact zal kosten, en geniet nadien van een blijvende support.
 SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Wat doet u als u iets wil kopen maar niet weet waar u het kan vinden?

Even Google raadplegen? Of een andere zoekmachine? Wedden dat u dan enkel naar de resultaten op de eerste pagina's kijkt. Daarom is het ook zo belangrijk dat een website goed scoort in de zoekmachines. Omega Websolutions besteedt hieraan de nodige aandacht tijdens het ontwerpproces van uw website. We zorgen er ook voor dat onze sites cross-browser-friendly zijn, en dus goed weergeven in alle browsers.
 huisstijl en logo ontwerp

Huisstijl & Logo

Een sterk logo en aangepaste huisstijl zorgt er voor dat mensen uw bedrijf of merk herkennen.

Het is dan ook belangrijk dat uw logo een juiste weerspiegeling is van de stijl en sfeer van uw bedrijf. Omega Websolutions ontwerpt aangepast en tijdloze logo's, dat uw bedrijf in de verf zetten op de markt. Indien gewenst ontwerpen wij voor u ook een bijpassend visitekaartje, briefhoofd, enveloppe,…
grafische vormgeving en drukkerij

Grafisch Ontwerp & Drukken

Een blitse brochure, een fancy flyer, een aanlokkelijke advertentie,… ?

Al deze producten zetten uw bedrijf in de kijker. Omega Websolutions steekt een flink dosis denkwerk, originaliteit en creativiteit in het ontwerp van uw drukwerk. Zo kunnen we garanderen dat uw flyer, brochure,… opvalt en u er het gewenste doel mee bereikt. Als u al samenwerkt met een drukker leveren wij u de drukklare bestanden. Indien gewenst kunnen wij ook voor gedrukte exemplaren zorgen, en regelen we alles van A tot Z met onze vaste drukker.
 fotografie

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden...

Een website met professionele foto's is zoveel aantrekkelijker dan eentje met de foto's die nonkel Marcel heeft genomen bij het laatste bedrijfsfeest. Omega Websolutions maakt voor u professionele foto's van uw bedrijf, uw werknemers of uw producten. U krijgt steeds de foto's op DVD zodat u deze ook naar wens kan gebruiken voor andere doeleinden.
film diensten

Bedrijfsfilm & Reportage

Soms spreken bewegende beelden, nog net dat ietsje meer dan woorden...

Denk maar aan een productieproces, of de technische kant van een product in de praktijk. In zo een geval komt een bedrijfsfilmpje goed van pas. Maar ook zonder technische uitleg trekt een bedrijfsfilmpje de aandacht, want het maakt uw website meteen een stuk levendiger. Omega Websolutions werkt samen met een gediplomeerd cameraman om het beste van uw bedrijf in beeld te brengen!

Omega Websolutions

Adres: Immerzeeldreef 51, 9300 Aalst

Telefoon: 0479 398 008
E-mail: info@omegawebsolutions.be
Openingsuren: van maandag tot vrijdag, van 9u tot 19u
Gratis bedrijfsvermelding

   copyright © 2012-2013 Omega Websolutions